Søtransport

Vi håndterer omkring 300 skibsanløb årligt, hvor den gennemsnitlige last ligger på 1500-2000 tons per last. Her tilbyder vi også befragtningsløsninger inden for konventionel-, projekt/heavy lift-, og bulk relaterede laster.

H. Daugaard er specialister, når det kommer til transport af volumengods – det kan være lige fra projektlaster til enheder, der vejer mere end 200 tons per styk. Vores terminaler er strategisk placeret på havnene i Kolding og Vejle – så kajnære som muligt, således at vi mest optimalt kan håndtere de store godsmængder.

Vi tager os af hele transportprocessen, når vi står for jeres søtransport. Det er lige fra losning og lastning til godshåndtering og lagerhotel. Vi står også for den videre transportform, hvor vi altid finder den mest hensigtsmæssige transportform fra lageret. Med H. Daugaard får I service fra dør til dør.

Det siger vores kunder...

”Vi oplever altid en god, stabil service med pålidelige og dedikerede medarbejdere, som finder løsninger og agerer agile”

- Elopak Denmark

Stevedoring

De losninger og lastninger vi udfører, er med fokus på sikkerhed og effektivitet.

Sikkerheden for alle implicerede medarbejdere har naturligvis højeste prioritet, men sikkerheden er også, at vi håndterer alle vore kunders varer med den største omhyggelighed, sådan at varerne altid leveres i samme stand, som da vi overtog dem.

Hos H. Daugaard lever vi op til alle sikkerhedsforanstaltninger, så I kan være trygge ved at lægge jeres gods i vores hænder.

Vi har fokus på løbende at udskifte vores maskinpark, og denne løbende udskiftning pågår selvfølgelig i takt med teknologien. Derfor opdateres vores maskinpark, når teknologien gør.

Få et godt tilbud
Det siger vores kunder...

Nøglen til et suverænt samarbejde

– er baseret på tillid og et stærkt koncept, der gælder for begge virksomheder.”

- James Hardie Europe

Vores kunder er rigtig tilfredse med H. Daugaard. Deres opfølgning er utrolig hurtig, og deres svartid er kort. Vi har ingen klager – og vigtigst af alt: vores salg er stigende grundet den fantastiske leveringspræstation.

 

- Goodyear

Vi oplever H. Daugaard som selvdrevne og utroligt samarbejdsvillige. Deres evne til at få Envases Europe’s logistiske puslespil til at gå op i en højere enhed har stor værdi for vores forretning.

- Envases Europe