fbpx

Banetransport – Miljøvenlig transportform

Med kajnære terminaler med direkte adgang til jernbanespor på havnene i Kolding og Vejle, har vi igennem de seneste år har placeret os som Danmarks største og mest effektive logistikvirksomhed inden for banetransportløsninger med mere end 400.000 tons per år.

I Vamdrup råder vi over et moderne lagerhotel med mere end 25000 m2, og her tilbyder vi som en integreret del af vores samlede logistikydelser også direkte adgang til/fra lageret med jernbane for videre transport ud i Europa.

Med mere end 50 års erfaring med banetransport kan vi tilbyde:

  • International banetransport set-up med stor transportkapcitet
  • Overvågning af jernbanevognens placering i Europa
  • Optimeret logistik med en miljøvenlig profil

Specialtransport med jernbane

Vi er klar til at transportere Dit gods – også volumengods – via vores ”banekoncept”.

Vi finder den bedste transportløsning ud fra Dit transportbehov. Vi har løst mange specialopgaver igennem årene, vi har ekspertisen, så vores motto er: alt kan lade sig gøre.

Godshåndtering

H. Daugaard råder over en bred maskinpark bestående af specialdesignede gaffeltrucks samt portalkraner med løftekapacitet på op til 35 tons. Vi har også en specialdesignet RTG-kran med en løftekapacitet på 40 tons – denne kran er velegnet til håndtering af stålplader.

Med vores moderne materiel og fantastiske kran- og truckførere kan vi tilbyde en skånsom og effektiv godshåndtering af alle godstyper.

Få et godt tilbud på netop din opgave, vi sidder klar til at hjælpe dig!

Rådgivning om banetransport

Vi har et team af transportspecialister inden for jernbanetransport, og vi kan altid finde en optimal transportløsning, og det er med til at gøre vores banekoncept unikt.

Sammen med Dig analyserer vi muligheden for, om Dine varer også kan transporteres med jernbane. Jernbanetransport er en af de mest stabile og samtidig mest miljøvenlige transportformer – så måske det kunne have Din interesse.

Du behøver ikke selv at have jernbanespor, hvis du ønsker at benytte H. Daugaards banekoncept. Vi har nemlig specialiseret os i at tilbyde alle kundegrupper muligheden for at få en optimal og effektiv transport med jernbane.

Vi tilbyder også:

Det siger vores kunder...

”Vi oplever altid en god, stabil service med pålidelige og dedikerede medarbejdere, som finder løsninger og agerer agile”

- Elopak Denmark