Kundecases

Her på siden kan I se, hvordan vi har hjulpet vores kunder.
Vi ved, at jeres succes afhænger af tilfredse kunder – og det er det, vi sørger for!

BASF

H. Daugaard har fulgt med vores udvikling, så de har faciliteret vores vækst i stedet for at begrænse den. H. Daugaard har altid været konkurrencedygtige, når vi har genforhandlet kontrakter. Herudover er det enormt vigtigt for os at vide, at vores kontaktperson Line Ebbesen ikke arbejder med andre kunder end os, så vi altid kan få fat i hende.

- BASF
Se case
Goodyear

Vores kunder er rigtig tilfredse med H. Daugaard. Deres opfølgning er utrolig hurtig, og deres svartid er kort. Vi har ingen klager – og vigtigst af alt: vores salg er stigende grundet den fantastiske leveringspræstation.

 

- Goodyear
Se case
James Hardie Europe

Nøglen til et suverænt samarbejde

– er baseret på tillid og et stærkt koncept, der gælder for begge virksomheder.”

- James Hardie Europe
Se case

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bliver du den første til at modtage vores nye initiativer – og det kan gavne din virksomhed.

Nyhedsbrev

Ved tilmelding, giver jeg samtykke til, at H. Daugaard må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg accepterer samtidig, at H- Daugaard behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under H. Daugaards privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde​ nyhedsmailen.