Transport i Danmark

Vores medarbejdere er transportspecialister. Og det skal du og din virksomhed have nytte af. Derfor tilbyder vi en fast kontaktperson, som følger dit gods og er klar til at yde dig den bedste service, og samtidig garanterer vi en optimal leveringssikkerhed. Når du vælger H. Daugaard bliver vi en forlængelse af din virksomhed, som har fokus på at gøre dine kunder glade og tilfredse.

Vi råder over egne biler med dedikerede danske chauffører, og derudover har vi faste vognmænd, således den fornødne transportkapacitet og fleksibilitet er til stede, så vi altid kan flytte dit gods, når du/din kunde skal bruge varen.

Transport i Europa

Med vores udenlandske samarbejdspartnere samt vores selskaber i Tjekkiet og Luxembourg har vi de bedste muligheder for at tilbyde kundetilpassede transportløsninger i kombination af vejtransport, banetransport og søtransport i hele Europa. Vi tilbyder daglige afgange til og fra Danmark til diverse destinationer med korte transittider og med optimal leveringssikkerhed. Da vi ved, at vi repræsenterer din virksomhed hos modtager, har vi lokale chauffører, som kan tale det lokale sprog – på den måde sikrer vi nemlig, at informationsniveauet er i top.

Vi tilbyder daglige afgange til og fra Tjekkiet

Da vi både tilbyder vejtransport, banetransport og søtransport kan den bedste løsning blive en kombination af disse. Vores opgave er at finde mest optimale løsning for dig – derfor vil du altid opleve os som proaktive, som netop er afgørende for et merværdiskabende samarbejde.

Du kan læse mere om både stykgods, delpartier og hele læs længere nede på siden.

Transport af stykgods

Vi klarer dine stykgodstransporter og finder den bedste transportløsning – uanset hvor det er i Europa

Vi har i samarbejde med vores udenlandske samarbejdspartnere etableret et ”stykgodssystem”, der kan håndtere forsendelser over hele Europa.  Vi sammensætter de mest optimale løsninger inden for vejtransport i Danmark og resten af Europa. Prøv os – vi vil gerne være din samarbejdspartner på dine stykgodsforsendelser.

Vi tilbyder:

  • Nem og overskuelig webbooking
  • Høj leveringssikkerhed
  • Overskuelig pris- og zonestruktur
  • Value added services
  • Specialtransporter
  • Personlig service med faste kontaktpersoner
  • Løsninger med fokus på miljøet

Transport af delpartier og hele læs

Ud over stykgods tilbyder vi vejtransport med delpartier og hele læs i Danmark og resten af Europa. Lad os klare dine transporter og vi garanterer en optimal service og høj leveringssikkerhed.

Få et godt tilbud på netop din opgave, vi sidder klar til at hjælpe dig!
Det siger vores kunder...

Vi oplever H. Daugaard som selvdrevne og utroligt samarbejdsvillige. Deres evne til at få Envases Europe’s logistiske puslespil til at gå op i en højere enhed har stor værdi for vores forretning.

- Envases Europe

”Vi oplever altid en god, stabil service med pålidelige og dedikerede medarbejdere, som finder løsninger og agerer agile”

- Elopak Denmark

Vores kunder er rigtig tilfredse med H. Daugaard. Deres opfølgning er utrolig hurtig, og deres svartid er kort. Vi har ingen klager – og vigtigst af alt: vores salg er stigende grundet den fantastiske leveringspræstation.

 

- Goodyear

Aalborg Portland har igennem mange år haft et særdeles tilfredsstillende transportsamarbejde med H. Daugaard. En afgørende faktor for os er, at logistikken hver eneste dag fungerer optimalt, herunder specielt levering til tiden. Dette kan vi konstatere, at H. Daugaard  lever fuldt op til.  H. Daugaard er en troværdig samarbejdspartner, der altid forsøger at finde de mest optimale transportløsninger med meget høj leveringssikkerhed og kvalitet i samarbejdet.

- Aalborg Portland

Specialtransport

Når vi siger, at ingen opgave er for stor til os, så mener vi det. Vi tilbyder nemlig specialtransporter af langt, bredt eller tungt gods.

H. Daugaard tilbyder spændende transportløsninger inden for specialtransport, hvor vi eksempelvis kan kombinere banetransport med blokvognstransport. Vi råder over egen transportflåde med udtrækstrailere til langt og tungt gods. Da vi selv har det nødvendige udstyr, er du sikret hurtig service med høj kvalitet.

Transport af farligt gods

Transport af farligt gods (ADR) stiller ekstra krav til håndteringen og transporten.

H. Daugaard er certificeret efter standarderne ISO 9001, ISO 14001 og SQAS, og dermed kan du trygt kontakte os, hvis du skal have transporteret farligt gods – vi er forberedte på alle regler og udfordringer, som transport af farligt gods medfører med ekstra fokus på miljø og sikkerhed.

Vi tilbyder også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om vores nye tiltag, som vil gavne dig!

Nyhedsbrev

Ved tilmelding, giver jeg samtykke til, at H. Daugaard må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg accepterer samtidig, at H. Daugaard behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under H. Daugaards privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde​ nyhedsmailen.