Få et godt tilbud på netop din opgave, vi sidder klar til at hjælpe dig!

Hvorfor vælge H. Daugaard til din vejtransport?

H. Daugaard holder til for enden af havnen i Kolding. Her finder du også vores store terminaler og lagerfaciliteter, som er forbundet med verden omkring os via jernbane, skib og vej. Det er her, vi har skabt vores stærke fundament, og det er derfor, vi i dag kan tilbyde at skræddersy løsninger, hvor vi fragter din last fra A til B med de mest optimale transportformer – og gerne på en bæredygtig måde.

Vi tilbyder både vejtransport af hele læs (FTL), vejtransport af delpartier (PTL) og vejtransport af stykgods.

Når du vælger H. Daugaard som din logistikpartner, kan du forvente:

✓ en international logistikvirksomhed med mere end 100 års erfaring med bl.a. vejtransport
✓ nem og overskuelig webbooking via vores digitale løsninger
✓ en høj leveringssikkerhed
✓ overskuelig pris- og zonestruktur
✓ value added services som fx vores fremragende lagerhoteller
✓ at vi er en naturlig forlængelse af din virksomhed – vores fokus er både at gøre dig og dine kunder glade og tilfredse
✓ personlig service med faste kontaktpersoner
bæredygtig vejtransport og transportløsninger med et generelt fokus på miljøet

Det siger vores kunder...

Vi oplever H. Daugaard som selvdrevne og utroligt samarbejdsvillige. Deres evne til at få Envases Europe’s logistiske puslespil til at gå op i en højere enhed har stor værdi for vores forretning.

- Envases Europe

”Vi oplever altid en god, stabil service med pålidelige og dedikerede medarbejdere, som finder løsninger og agerer agile”

- Elopak Denmark

Vores kunder er rigtig tilfredse med H. Daugaard. Deres opfølgning er utrolig hurtig, og deres svartid er kort. Vi har ingen klager – og vigtigst af alt: vores salg er stigende grundet den fantastiske leveringspræstation.

 

- Goodyear

Aalborg Portland har igennem mange år haft et særdeles tilfredsstillende transportsamarbejde med H. Daugaard. En afgørende faktor for os er, at logistikken hver eneste dag fungerer optimalt, herunder specielt levering til tiden. Dette kan vi konstatere, at H. Daugaard  lever fuldt op til.  H. Daugaard er en troværdig samarbejdspartner, der altid forsøger at finde de mest optimale transportløsninger med meget høj leveringssikkerhed og kvalitet i samarbejdet.

- Aalborg Portland

Bæredygtig transport med H. Daugaard: Vi har fokus på miljøet

Alle lastbiler hos H. Daugaard har installeret eco-driving, som måler vores miljøvenlige kørsel. Men der er ingen tvivl om, at det er vores chauffører, der gør den største forskel, når det kommer til den bæredygtige vejtransport. Chaufførerne er alle uddannede i miljørigtig kørselsadfærd og gør en dyd ud af at ændre deres kørevaner, så vi kan tilbyde mere miljøvenlig transport. Det ses tydeligt i vores eco-driving-statistikker.

Vores vognpark består desuden udelukkende af lastbiler med den seneste miljønorm: Euro 6. Det betyder, at vi ved hjælp af bæredygtig transport bidrager til at mindske CO2-udledningen. Vi har desuden et stort fokus på hele tiden at optimere vores bæredygtige tiltag. Derfor undersøger vi også løbende, hvilke ændringer inden for vejtransport og fragt i det hele taget, der kan gøre en forskel. Det kan du læse meget mere om på vores side om Bæredygtighed.

Dansk fragt af stykgods, delpartier og hele læs

Hos H. Daugaard sørger vi gerne for din transport i Danmark. Vores medarbejdere er transportspecialister, og det kan du og din virksomhed drage nytte af. Vi tilbyder blandt andet en fast kontaktperson, som følger dit gods fra start til slut, og som altid er klar til at yde dig den bedste service og vejlede dig inden for vejtransport med mere. Det betyder også, at vi kan garantere dig en optimal leveringssikkerhed.

Vi råder over egne biler med dedikerede danske chauffører, og derudover har vi faste vognmænd, således den fornødne transportkapacitet og fleksibilitet er til stede. Således kan vi altid flytte dit gods, når og hvor du eller din kunde skal bruge varen.

Transport i Europa med lokale chauffører

Hos H. Daugaard tager vi gerne imod transportopgaver rundt om i Europa. Med vores udenlandske samarbejdspartnere samt vores selskaber i Tjekkiet og Luxembourg har vi de bedste muligheder for at tilbyde kundetilpassede løsninger inden for international transport og logistik. Vores løsninger inden for vejtransport kan desuden let kombineres med banetransport og søtransport i hele Europa.

Vi tilbyder daglige afgange til og fra Danmark til diverse destinationer over hele Europa, og vi tilbyder international transport med korte transittider og optimal leveringssikkerhed. Som transportfirma ved vi godt, at vi repræsenterer din virksomhed hos modtageren af din last, og derfor har vi lokale chauffører, som kan tale det lokale sprog – på den måde sikrer vi nemlig, at informationsniveauet altid er i top.

Vi tilbyder blandt andet daglige afgange til og fra Tjekkiet

Da vi både tilbyder vejtransport, banetransport og søtransport, kan den bedste løsning blive en kombination af disse. Vores opgave er at finde den mest optimale løsning for dig – derfor vil du altid opleve os som proaktive, da vi mener, det netop er afgørende for et merværdiskabende samarbejde.

Du kan læse mere om vores logistikmuligheder inden for stykgods, delpartier og hele læs længere nede på siden.

Få et godt tilbud på netop din opgave - vi sidder klar til at hjælpe dig!

Transport af stykgods

Stykgods er forsendelse på over 20 kg, som er for stort til at blive sendt som pakker, men ikke nødvendigvis er stort nok til at blive sendt på paller.

Vi har sammen med vores udenlandske samarbejdspartnere etableret et ”stykgodssystem”, der kan håndtere forsendelser over hele Europa. Her sammensætter vi de mest optimale løsninger inden for vejtransport i Danmark og resten af Europa og klarer din stykgodstransport med høj leveringssikkerhed.

Transport af hele læs (FTL – Full Truck Load)

FTL står for Full Truck Load og betyder altså, at en hel lastbil fyldes med ét læs. Med andre ord: Har du brug for at fylde en hel lastbil med din last, er det intet problem for os at klare opgaven.

Når du bestiller transport af hele læs, betyder det, at der ikke stoppes andre steder på vejen, end der hvor din last skal afleveres. Færre stop betyder hurtigere levering, og det er kun en fordel for dig.

Transport af delpartier (PTL – Partial Truck Load)

PTL står for Partial Truck Load og betyder, at din last fylder mindre end halvdelen af en lastbil. Vi tilbyder også vejtransport med delpartier i Danmark og resten af Europa.

Lader du os klare dine transporter af delpartier, garanterer vi til gengæld en optimal service og høj leveringssikkerhed.

Det siger vores kunder...

Vi oplever H. Daugaard som selvdrevne og utroligt samarbejdsvillige. Deres evne til at få Envases Europe’s logistiske puslespil til at gå op i en højere enhed har stor værdi for vores forretning.

- Envases Europe

H. Daugaard har fulgt med vores udvikling, så de har faciliteret vores vækst i stedet for at begrænse den. H. Daugaard har altid været konkurrencedygtige, når vi har genforhandlet kontrakter. Herudover er det enormt vigtigt for os at vide, at vores kontaktperson Line Ebbesen ikke arbejder med andre kunder end os, så vi altid kan få fat i hende.

- BASF

Specialtransport – (særtransport)

Når vi siger, at ingen opgave inden for vejtransport og fragt er for stor til os, så mener vi det. Vi tilbyder nemlig både specialtransporter af langt, bredt eller tungt gods.

H. Daugaard tilbyder spændende transportløsninger inden for særtransport. Vi kan eksempelvis kombinere banetransport med blokvognstransport og på den måde sammensætte den bedste transportløsning for dig. Vi råder desuden over vores egen transportflåde med udtrækstrailere til langt og tungt gods, og fordi vi selv har det nødvendige udstyr, er du sikret hurtig service med høj kvalitet.

Vi hjælper både inden for dansk specialtransport såvel som international specialtransport i hele Europa.

Vejtransport af farligt gods

Vejtransport af farligt gods (ADR) stiller ekstra store krav til håndteringen og transporten. Dem lever vi selvfølgelig op til.

H. Daugaard er certificeret efter standarderne ISO 9001, ISO 14001 og SQAS, og dermed kan du trygt kontakte os, hvis du skal have transporteret farligt gods. Vi er forberedte på alle transportregler og udfordringer, som transport af farligt gods må medføre – og tilmed har vi også et ekstra fokus på miljø og sikkerhed, når det kommer til transport af farligt gods.

Vejtransport-priser

Prisen på vejtransport vil altid være afhængig af opgavens omfang, hvilken last der skal fragtes, hvor det skal fragtes fra og til med mere. Derfor er det selvsagt ikke muligt at give en generisk pris på vejtransport.

Søger du et tilbud og en pris på vejtransport, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon – så sender vi gerne et uforpligtende tilbud på transport din vej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om vores nye tiltag, som vil gavne dig!

Nyhedsbrev

Ved tilmelding, giver jeg samtykke til, at H. Daugaard må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud. Jeg accepterer samtidig, at H. Daugaard behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under H. Daugaards privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde​ nyhedsmailen.