Lagerhotel i Trekantsområdet

Fælles for alle vores lagerhoteller er, at de har moderne faciliteter kombineret med de rette lagerstyringsværktøjer, hvilket danner fundamentet for vores lagerkoncept.

Vi tilbyder dig et lagerkoncept, som kan tilpasses dine ønsker og behov. Vi har kompetente, dedikerede og erfarne medarbejdere, som står klar til at rådgive dig om den mest optimale lagerløsning.

Lager og logistik

Vi tilbyder merværdiskabende lagerløsninger med fokus på miljø- og leveringssikkerhed og ikke mindst kundetilpassede løsninger.

På vores lagerhoteller tilbyder vi blandt andet:

  • Etikettering
  • Ometikkertering
  • Emballering
  • Pick & pack
  • Ompakning
  • Toning af maling
  • Lagerstyring – min./max.
  • Reklamationsbehandling af returvarer

Lagerhotel til farligt gods

Vi kan stolt fortælle, at H. Daugaard har Danmarks største miljøgodkendelse indenfor opbevaring af klassificerede produkter (ADR) – i palleteret form eller i IBC-containere.

Vi har igennem mange år specialiseret os og er derfor den fortrukne logistikvirksomhed til opbevaring af klassificeret gods (ADR). Lovgivningen stiller ekstraordinære krav til oplagring af farligt, klassificeret gods, som derved kræver specielle høje krav til lagerstyring, lagerfaciliteter samt uddannelsen af lagerpersonalet.

Vores tætte samarbejde med tilsyns- og auditeringsmyndigheder sikrer, at vi altid agerer i overensstemmelse med gældende lovgivning og standarder. Vi er certificeret efter både ISO 9001, ISO 14001 og SQAS, og vores erfarne og specialuddannede personale sikrer professionel håndtering af ADR gods.

Vi råder over 25.000 kvadratmeter på vores lagerhotel i Vamdrup, hvor en stor del af disse kvadratmeter er opbygget som et lukket system med opsamlingsbassiner således, at slukningsvand ved brand eksempelvis ikke slipper ud i undergrunden eller kloaksystemet, men i stedet opsamles i dertil indrettede tanke.

Få et godt tilbud på netop din opgave, vi sidder klar til at hjælpe dig!

Lagerhotel og distribution

Vores logistikkoncept omfatter transport af både råvarer, halvfabrikata, færdigvarer samt produkter til genbrug på den mest effektive måde. Vi sammensætter altid den mest optimale logistikløsning i dialog med vores kunder, sådan at de får mest mulig gavn af vores moderne lager- og terminalløsninger. Vi sørger for, at I kan skalere på markedet uden at gå på kompromis med service og kvalitet.

Vi tilbyder en totalløsning for vores kunder, således at lageropbevaringen, samt de ønskede lagerydelser altid udføres jf. den respektive lageraftale. Sidst men ikke mindst så sørger H. Daugaard for, at distributionen sker fyldest, således at du og dine kunder altid får leveret varerne rettidigt.

Vores centralplacerede lagerhoteller i Trekantsområdet er lokaliseret på følgende adresser:

Vejle: Stålvej 1, 7100 Vejle
Vamdrup: Bavnevej 13, 6580 Vamdrup
Kolding: Dokvej 14/15, 6000 Kolding , Fænøvej 6000 Kolding samt Caspar Müllersgade, 6000 Kolding